Tuesday, November 11, 2008

Γιατί ασχολούμαι?

Αφού κανένας εν το διαβάζει και εγώ βαριέμαι να γράφω. Τουλάχιστο εννά θυμούμαι πως ήταν οι μέρες. Που τις 4 που έγραψα ήταν Τρίτη και τωρά Δευτέρα. Λοιπόν... Τετάρτη για φαΐ με ένα συνάδελφο, Πέμπτη σπίτι, Παρασκευή σπίτι, Σάββατο βόλτα στο Carouge, Κυριακή εκκλησία και βόλτα στη λίμνη και μετά ποτό.

Σήμερα όπως ήμουν μέσα στο τραμ άκουσα μουσική. Είχε μέσα κάτι μουσικούς και επαίζαν μουσική. Ήταν πολλά καλή η φάτσα των επιβατών που εμπαίναν μέσα και ακούαν μουσική.

Tuesday, November 4, 2008

Δαμέ είμαι εν εχάθηκα

ΟΚ έχει καιρό να γράψω. Αναρωτιούμε αν τα διαβάζει τούτα κάποιος ή απλώς χάννω την ώρα μου. Τωρά κάθομαι στο δωμάτιο, τρωω πελλάρες και περιμένω το στεγνωτήριο να τελειώσει να παω να πιάσω τα ρούχα μου (ή τα ρούχα της κούκλας μου εξαρτάται αν δουλέψει σωστά).

Λοιπόν τι έκανα τις μέρες που δεν έγραψα. Σάββατο βγήκα για φαΐ και ποτό. Κυριακή έφαγα κεφτέδες. Δευτέρα πήγα δουλεία και επειδή έχει τις εκλογές στην Αμερική και ποδόσφαιρο δεν μου δίνει κανένας σημασία και κάθομαι και παίζω την ωραία. Σήμερα το ίδιο. Μια χαρά training κάνω.

Χτες προσπάθησα να βάλω πλυντήριο αλλά ήταν συνέχεια κρατημένο. Σήμερα αγόρασα μια κούπα πλαστική για να κάνω homemade πλυντήριο αν χρειαστεί. Ήρτα σπίτι και το πλυντήριο άδειο. Τύχη!! Το πλύμμα εν μια χαρά. Το στέγνωμα να δούμε.

Πρέπει να κάνω λίστα με το τι έχω να αγοράσω. Μάλλον αύριο θα αγοράσω microwave. Ίδωμεν.

Edit: Τα ρούχα μετά από μισή ώρα στο στεγνωτήριο εν εκάμαν καμία διαφορά. Έβαλα τα σε άλλο. Τώρα να δούμε.