Tuesday, October 28, 2008

Που λέτε...

Ας κάνουμε ένα update για να δούμε που βρισκόμαστε. Ελβετία και συγκεκριμένα Γενεύη. Το πως καταλήξαμε εδώ είναι μια άλλη ιστορία. Το γιατί γράφω εδώ είναι εύκολο. Άμα είσαι σε μια άγνωστη πόλη χωρίς παρέα και δεν μιλάς ούτε τη γλώσσα κάτι πρέπει να κάνεις για να μεν δώκεις κάτω που το παράθυρο έννεν; Και είμαι και στον τρίτο όροφο..

Anyways… Σήμερα η μέρα ήταν επιεικώς καλή. Είχαμε κάτι ευτράπελα στο πρόγευμα αλλά ok τίποτε σημαντικό. Που λεμε. Ξεκίνησα να παω να κανονίσω το work permit. Apparently πρέπει να έχω γράμμα που το ξενοδοχείο πως μένω εκεί. Δεν υπάρχει λόγος για το γράμμα όμως μιας και θα μετακομίσω σε 3 μέρες. Καλύτερα. Θα έχω να ασχολούμαι με το φαΐ. Δαμέ εν που ή εννά με πιάσει τέλια κατάθλιψη ή εννά το διασκεδάσω. Ελπίζω το δεύτερο. Προς το παρών αντέχω με το να πιάνω κανένα τηλέφωνο. Εν θέλω να δω τον λογαριασμό τέλος του μήνα! Α ναι εν θα τον δω :P

Τι άλλο? Τελικά προτιμώ τούντο ερωτηματικό. Παρέτα το άλλο βαρκούμε να τσιλλώ κουμπούθκια για να αλλάσσω γλώσσα. Άτε παω να δω τσας τηλεόραση και ξαναγράφω σε λίγο. Έχω σοβαρό πρόβλημα τελικά!

No comments: