Friday, October 31, 2008

Η μετακόμιση

Ειλικρινά βαρκούμε πολλά να γράψω σήμερα. Επέρασα πολλά καλά και πριν λλιο ήρτα σπίτι οπόταν εν έχω ανάγκη το blog για να ποσκολιστώ.

Ήταν η μέρα της μετακόμισης σήμερα. Πακετάρω τα πράματα μου και φκαίννω στον διάδρομο και το ασανσέρ εν χαλασμένο. Ωχ τι κάμνουμε τωρά? Τηλέφωνο κάτω στο ρεσεψιόν να στείλουν κάποιον να με βοηθήσει. Εν πολλά cute οι Ελβετοί αν ήξερα και κανένα γαλλικό να τους πιάσω κουβέντα εννά ήταν καλά.

Anyway πάμε με την relocation agent να κάμουμε κάτι δουλείες που είχα να κάμω και μετά ήρτα στο καινούργιο σπίτι /δωμάτιο. Το μισό που το δωμάτιο μου στην Κύπρο και έχει και κουζίνα μέσα. Τουλάχιστο εν καθαρό και το πιο σημαντικό έχει ένα τόπο να κάμνω κανένα φαΐ της προκοπής.

Τη νύχτα εκαλέσαν με να παω σε μια ρεμπέτικη βραδιά. Άρχιζεν 9:30 επίαμεν 9:50 και εν μας εβάλλαν μέσα για λόγους ασφάλειας ιμισh. Τελικά μαζευτήκαμε 8 άτομα και πήγαμε σε ένα μπαρ και ήταν πολλά καλά. Καλύτερα που το εχάσαμε. Ε μετά ήρτα σπίτι και ακόμα μυρίζει το φαΐ του μεσημεριού. Άτε παω για ύπνο. Κάμνω το edit αύριο αν δεν βαρεθώ. Καληνύχτα.

1 comment:

Anonymous said...

kalan afou varkesai inta grafeis?! kathe fora ksekinas "varkoumai na grapsw simera".